Avaruuspeli Star Citizen tahkoaa joukkorahoitusta kuukausittain lähes kaksi miljoonaa dollaria

Juha Tuppi
15. huhtikuuta, 2014 16:56

Chris Robertsin ja Cloud Imperium Gamesin avaruussimulaattorille Star Citizenille puskee rahoitusta ovista ja ikkunoista, eikä loppua ole näkyvissä.
Star Citizen-avaruuspelin luoja Chris Roberts ilmoitti vastikään pelin saavuttaneen jo 42 miljoonan dollarin rajapyykin. Tarkastellessa pelin joukkorahoitushistoriaa vuoden alusta lähtien, sen voidaan sanoa haalineen kuukausittain lähes pari miljoonaa dollaria. Douglas Adams -fanina Roberts on erityisen mielissään tuoreimmasta rahoitussaavutuksesta ja pitääkin osuvana, että numerolla 42 alkava rajapyykki mahdollistaa uuden virtuaalimaailman luomisen.
Uusin saavutus tuo peliin luvatut Galactapedia-tietokannan päivityksen, mobiGlas-lisävarusteen, uuden Gladius-hävittäjämallin sekä pyyhkeet. Seuraavan 43 miljoonan dollarin rahoitusetapin palkinnoksi on luvattu peliin uusi sijoittajien äänestämä taisteluhaarniska. Jatkotavoitteista on myös ilmoitettu: 44 miljoonan dollarin rajan rikkoutuessa peliin tuodaan karttahuone, jossa pelaajat voivat tarkastella tutkimiaan alueita, ja 45 miljoonan saavuttamisen kunniaksi peliyhteisö pääsee taas äänestämään palkinnosta.
Mikäli pelin suosio jatkuu entisen kaltaisena, Roberts ja Cloud Imperium Games joutunevat keksimään uusia tavoitteita kesään mennessä.

Lue myös nämä
Tägit
joukkorahoitus Cloud Imperium Games Chris Roberts Star Citizen
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.