Neil Youngin kannettava musiikkisoitin saavutti 800 000 dollarin rahoitustavoitteensa vuorokaudessa

Juha Tuppi
12. maaliskuuta, 2014 9:05

Muusikkolegenda Neil Young käynnisti eilen rahoituskampanjan "iPodin tappajaksi" suunnitellulle musiikkisoittimelleen. Vaikuttaakin siltä, että sijoittajat uskovat Youngin sanaan.
Neil Youngin Pono Music Teamin aloittama Kickstarter-kampanja huippulaatuiselle Pono-musiikkisoittimelle on tämän uutisen kirjoitushetkellä haalinut jo lähes 988 000 dollaria ylittäen alkuperäisen 800 000 dollarin tavoitteensa vuorokaudessa. Sijoittajia laitteelle on kertynyt yli 3 000 ja kampanja-aikaa on jäljellä vielä 34 päivää.
Pono-soittimen luvataan tarjoavan studiolaatuista digitaalista musiikkia huipputason äänentoistolla. Laite tulee hyödyntämään PonoMusic-palvelua ja sisältää 128 gigatavua muistikortilla laajennettavaa tallennuskapasiteettia. Laitteesta löytyy myös LCD-kosketusnäyttö sekä kolme fyysistä painiketta.
Asiasta myös raportoineen The Vergen mukaan Pono-soittimeen oikeuttavan sijoituksen on tehnyt jo yli 2 356 asiakasta, ja laitetta on vielä tilattavissa sen Kickstarter-sivun kautta edullisimmillaan 300 dollarin ennakkohintaan plus 15 dollarin postitusmaksut Yhdysvaltojen ulkopuolelle. Toimitukset on tarkoitus aloittaa lokakuussa 2014. Normaaliksi myyntihinnaksi soittimelle on ilmoitettu 399 dollaria.

Lue myös nämä
Tägit
Kickstarter Neil Young Pono Music Team Pono
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.