PlayStationin hittipelistä The Last of Us on suunnitteilla elokuva

Juha Tuppi
7. maaliskuuta, 2014 17:59

Valtavaa suitsutusta muun muassa tarinastaan ja sen kautta käsitellyistä teemoista osakseen saanut videopeli The Last of Us on saamassa elokuvaversion.
Deadline-sivusto raportoi eilen Sonyn elokuvatuotantoon keskittyvän tytäryhtiön Screen Gemsin sitoutuneen levittämään PlayStation 3 -pelikonsolilla palkintoja voittaneen The Last of Us -pelin elokuvaversiota. Lähteen mukaan pelin luova ohjaaja Neil Druckmann on kirjoittamassa elokuvan käsikirjoitusta ja projektin luovaan suunnitteluun osallistuvat myös pelistudio Naughty Dogin puheenjohtajat Evan Wells ja Christophe Balestra sekä pelin teossa mukana ollut Bruce Straley. Lisäksi elokuvaprojektiin on värvätty muun muassa Evil Dead- ja Spider-Man-elokuvistaan tunnettu Sam Raimi.
Screen Gemsin puheenjohtaja Clint Culpepper kertoo innostuneensa pelin tarinasta ja uskovansa elokuvan kiinnostavan myös muuta yleisöä kuin peliyhteisön jäseniä. Hänen mukaansa pelin parissa työskennelleen Druckmannin täytyy huolehtia käsikirjoituksesta, jotta siitä tulisi juuri oikeanlainen. Sam Raimi ja Ghost House Pictures tulevat auttamaan Druckmannia hänen visionsa toteuttamisessa. Myös Naughty Dogin Wells uskoo saaneensa projektin pariin täydelliset yhteistyökumppanit.
Elokuvista tehdyt lisenssipelit (kuten myös monet peleistä tehdyt elokuvat) ovat usein olleet täyttä kuraa - toivoa sopii, että pelistudion ja pelintekijöiden läsnäolo takaa tällä kertaa elokuvan laadun.

Lue myös nämä
Tägit
elokuva The Last of Us Screen Gems Naughty Dog Sam Raimi
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.