The Elder Scrolls Online tulee olemaan pelattavissa PlayStation 4:llä ilman PlayStation Plus -jäsenyyttä

Juha Tuppi
29. tammikuuta, 2014 17:57

Zenimax Online Studiosin Matt Firor vastaili eilen Yhdysvaltojen PlayStation-blogissa kysymyksiin Bethesdan tulevasta The Elder Scrolls Online -verkkoroolipelistä.
Firorin mukaan pelin pelaaminen PlayStation 4 -pelikonsolin kautta ei tule vaatimaan PlayStation Plus -jäsenyyttä. Pelaaminen edellyttää ainoastaan pelin kuukausimaksun maksamista samaan tapaan kuin PC- ja Mac-pelaajilla.
Sen sijaan Microsoft ei ole ainakaan toistaiseksi muuttanut kantaansa, jonka mukaan pelin pelaaminen Xbox One -konsolilla edellyttää voimassa olevaa Xbox Live Gold -jäsenyyttä, kirjoittaa Joystiq.
Peli tulee myös pyörimään omilla palvelimillaan alue- ja pelialustakohtaisesti verkkopelaamisen sujuvuuden varmistamiseksi, eli eurooppalaisilla ja pohjoisamerikkalaisilla PlayStation 4:n kautta pelaavilla käyttäjillä tulee olemaan omat palvelimensa. Myös PC/Mac-käyttäjät tullaan ohjaamaan omalle palvelimelleen.
The Elder Scrolls Online -verkkoroolipeli tullaan avaamaan PC- ja Mac-alustoille 4. huhtikuuta ja uusille pelikonsoleille kesäkuussa.

Lue myös nämä
Tägit
Microsoft Sony PlayStation 4 Bethesda Xbox One PlayStation Plus The Elder Scrolls Online
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.