GameStop ei näe Sonyn PlayStation Now -palvelua uhkana, vaan pyrkii yhteistyöhön

Juha Tuppi
13. tammikuuta, 2014 12:48

Sonyn viime viikolla julkistama PlayStation Now -pilvipelipalvelu sai videopelimarkkinoiden sijoittajien puntit tutisemaan, mikä näkyi muun muassa GameStop -pelikauppaketjun osakkeiden laskussa. GameStop ei kuitenkaan näe asiassa ongelmaa.
Raportoimme viime viikolla GameStop-pelikauppaketjun osakkeiden putoamisesta Sonyn PlayStation Now -palvelun julkistamisen vanavedessä. GameStop ei kuitenkaan koe uutta palvelua uhkaksi, vaan pyrkii yhteistyöhön Sonyn kanssa, jotta se voisi myydä liikkeissään PlayStation Now -jäsenyyksiä, kirjottaa GameSpot.
Pelikauppaketjun edustajan mukaan tilanne ei poikkea esimerkiksi Sonyn PlayStation Plus -palvelusta, jonka jäsenyyksiä on myytävänä GameStop-liikkeissä. Yhtiö odottaa pääsevänsä pian lisäämään myös PlayStation Now -palvelun tarjoamiinsa tuotteisiin.
Sonyn PlayStation Now -palvelu, joka mahdollistaa pelien suoratoistamisen pilvialustalla, on viimeisimpien tietojen mukaan tarkoitus tuoda Yhdysvalloissa kesällä PlayStation 3 ja 4 -konsoleille. Palvelu on tiedossa myöhempänä ajankohtana myös Sonyn muille laitteille, kuten PlayStation Vita -käsikonsolille sekä Bravia-televisioiden tämän vuoden malleille, mutta myös Android- ja iOS-alustoille.
PlayStation Now on paraikaa betatestauksessa valikoiduille käyttäjille.

Lue myös nämä
Tägit
Sony Gamestop PlayStation Now
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.