Microsoftin Xbox One tekee myyntiennätyksen - silti tasoissa PS4:n kanssa

Juha Tuppi
11. joulukuuta, 2013 18:00

Tuoreimpien tietojen mukaan Microsoftin Xbox One -konsolia on myyty 18 päivän aikana yli kaksi miljoonaa kappaletta, mikä vastaa ennätystä yhtiön myyntitilastoissa.
Xbox Liven Major Nelson, eli Microsoftin Larry Hryb, julkaisi sivustollaan tänään yhtiön Xbox One -konsolin myyntitietoja. Lähteen mukaan uutta konsolia on myyty maailmalla 18 päivän aikana yli kaksi miljoonaa kappaletta.
Asiasta myös raportoinut CVG kertoo tuloksen rikkovan yhtiön tähänastisen ennätyksen. Määrä asettaa kuitenkin Microsoftin konsolin suurin piirtein samalle viivalle Sonyn PlayStation 4:n kanssa, joka möi yhteensä yli 2,1 miljoonaa kappaletta ensimmäisen kahden viikon aikana sen julkaisusta.
CVG:n mukaan Xboxin markkinointijohtaja Yusuf Mehdi totesi uuden konsolin tuotantonopeuden pidättelevän myyntilukuja, koska konsoli on loppuunmyyty useimmilla jälleenmyyjillä. On myös hyvä muistaa, että Xbox One on toistaiseksi julkaistu vain 13 eri markkina-alueella, kun taas PlayStation 4 on jo tullut myyntiin kaikkialla.

Lue myös nämä
Tägit
Microsoft Sony PlayStation 4 myyntiluvut Xbox One
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.