Tietovuotoja Windows 9:stä ja 10:stä: Tulossa täysi pilvikäyttis?

Matti Robinson
29. elokuuta, 2013 14:10

Microsoftin päivitys Windowsin 8.1-versioon on saapumassa aivan näinä kuukausina, mutta huhutiedot kertovat, että taustalla puuhaillaan jo kokonaan uusia Windows-versioita.
Venäläisellä Ru-Board-keskustelualueella tietoja paljastanut WZOR on WinBeta-sivuston mukaan ollut taustalla aikaisemmissakin vuodoissa, jotka ovat myös toteutuneet. Tällä kertaa kohteena ovat seuraavat kaksi Windows-versiota.
Vuotajan mukaan Windows 9 saapuisi jo vuoden sisällä ja olisi vain pieni muutos nykyiseen käyttöjärjestelmään. Microsoft kuitenkin palauttaisi Aeron työpöydälle, joskin erilaisena kuin ennen.
Windows 10 on puolestaan täysin pilvipalveluna toimiva käyttöjärjestelmä, joka vuotajan mukaan saapuu sisäiseen testiin jo syyskuun alussa. WZOR mainitsee myös, että Microsoft yhdistää Windows RT- ja Windows Phone -käyttöjärjestelmät, joka on enemmän tai vähemmän odotettua. Tästä kaikesta WZOR lupaa lisätietoa jo syyskuussa.
Sanomattakin lienee selvää, että varmuudella näitä kolmannen osapuolen huhuja ei kannata ottaa. Erittäin mielenkiintoista on kuitenkin nähdä pitävätkö vuodot paikkansa ja millaisia tietoja saamme jatkossa.

Lue myös nämä
Tägit
Windows Windows 8 Windows 8.1 Windows 10
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.