Humble Bundle tulee taas - maksa mitä haluat 215 dollarin arvoisesta paketista

Teemu Laitila
15. elokuuta, 2013 12:18

Humble Bundle -paketin tuorein versio tarjoaa taas läjän huippupelejä ostajan itse valitsemalla hinnalla. Tällä kertaa kyseessä on Humble Origin Bundle.
Nimensä mukaisesti paketin pelit ovat lunastettavissa EA:n omistaman Origin-alustan kautta, mutta suuresta osasta pelejä on tarjolla myös Steam-versio. Pelien yhteenlasketuksi arvoksi virallisilla hinnoilla kerrotaan jopa 215 dollaria.
Peruspakettiin kuuluvien pelien lista on seuraavanlainen: Dead Space, Dead Space 3, Crysis 2 Maximum Edition, Burnout Paradise: The Ultimate Box, Mirror's Edge ja Medal of Honor. Jos paketista maksaa yli keskimääräisen maksetun summan verran (kirjoitushetkellä 4,74 dollaria eli noin 3,56 euroa), mukaan saa vielä Battlefield 3:n ja Sims 3:n Starter Packilla varustettuna.
Perinteiseen tapaan itse valitsemansa summan voi vielä jakaa haluamassaan suhteessa eri kohteisiin. Tällä kertaa pelien julkaisija Electronic Arts lahjoittaa oman osuutensa hyväntekeväisyyteen joten summa jaetaan eri hyväntekeväisyyskohteiden ja Humble Bundle -organisaation "tipin" kesken.
Pakettiin voi tutustua ja sen voi myös ostaa täältä.

Lue myös nämä
Tägit
Humble Bundle
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.