Samsung ei keksi mitä tehdä taipuisalla näytöllä - yleisöä pyydetään apuun

Teemu Laitila
14. elokuuta, 2013 19:14

Samsung on puhunut taipuisista näytöistä pitkään ja yhtiö on jo demonnutkin niitä eri tilaisuuksissa. Sillä vaikuttaisi siis olevan käsissään suorastaan vallankumouksellista tekniikkaa, mutta yhtiö ei tunnu keksivän mihin käyttää näyttöjään. Ideoita pyydetään nyt kuluttajilta Samsungin järjestämässä kilpailussa.
Suomalaisten ideanikkareiden kannalta harmillisesti kilpailu on tarkoitettu vain Yhdysvalloissa asuville. Yhtiö ottaa vastaan ideoita elokuun lopusta lokakuun alkuun ja kolme parhaaksi katsottua ehdotusta voittaa rahapalkinnon, joka on 10 000 dollaria ensimmäiselle sijalle, 5000 toiselle ja 2500 dollaria kolmannelle sijalle.
Ehdotuksia arvioidaan esimerkiksi sen perusteella, miten suuressa osassa taipuisa näyttö on kokonaisuuden kannalta. Pisteitä saa myös designista, tosimaailmaa vastaavista laitteistovaatimuksista (eli idea olisi myös toteutettavissa) sekä uskottavasta liikeideasta.
Ihan täysin ilman ideoita Samsunkaan tuskin on, sillä taipuisaa näyttöä on spekuloitu käytettäväksi muun muassa seuraavaksi trendiksi nousevissa älykelloissa.

Lue myös nämä
Tägit
Samsung näytöt
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.