Omistatko Suomen kaameimman PC:n? Voita ja kaunista koneesi Kingstonin muisteilla

Matti Robinson
3. lokakuuta, 2012 15:29

Onko tietokoneesi aina pirstaleina? Roikkuvatko 90-luvun harmaat SCSI-levyt kopan ulkopuolella? Napit kadoksissa näppäimistöstä ja hiiren johto solmulla prossutuulettimessa?
Ei hätää, nyt on mahdollisuus laittaa tietokoneesi rautaratkaisut uuteen uskoon. Tom's Hardware Suomi tuo yhteistyössä Kingstonin kanssa leikkimielisen Suomen kaamein PC -kilpailun, jossa kaameimmat PC-kokoonpanot palkitaan.
Tom's Hardwaren tarkkasilmäinen raati palkitsee Suomen kaameimman PC:n Kingston HyperX 3K 120GB -SSD-levyllä ja kaksi kunniamaininnan arvoista kilpailijaa Kingston HyperX Predator 8GB 2400Mhz -muistikiteillä.
Kuinka osallistut kilpailuun? Tässäpä yksinkertaiset ohjeet:
1) Ota kuva kaameasta koneestasi (Huom! Todista, että omistat koneen. Lisää vaikka #THGSUOMI-lappunen kuvaan. Lisäpisteitä irtoaa luovimmille tunnisteille.)
2) Julkaise kuva alle uutiskommenteissa* tai tämän jutun Facebook-kommenteissa

*Muistathan kommentoida rekisteröityneenä, jotta voimme ottaa yhteyttä voiton osuessa kohdalle.
Uutiskommenttiin kuvan voi jättää lisäämällä tekstikenttään [IMG]... [/IMG] -koodin kuvan osoittella varustettuna. Esimerkiksi näin: [IMG]http://i49.tinypic.com/23sivec.jpg[/IMG]. Ilmaisia kuvanjakopalveluita ovat muun muassa tinypic.com, imageshack.us ja imgur.com.
Kilpailuaikaa riittää aina keskiviikkoon 17. lokakuuta kello 23.59 asti. Voittajat ja voittaneet kuvat julkistetaan perjantaina 19. lokakuuta Tom's Hardware Suomen Facebook-sivulla. Voittajille ilmoitetaan lisäksi henkilökohtaisesti sähköpostin ja/tai Facebookin välityksellä.
Palkinnot lahjoittaa ja toimittaa Kingston.



Tietoa Kingstonin tuotteista
Kingston HyperX 3K -SSD-levyt
Kyseessä on SSD-asema, joka tarjoaa HyperX-sarjan suorituskykyä edulliseen hintaan. Se sopii tehokäyttäjille, pelaajille ja multimediasuorituskykyä vaativille. HyperX 3K on varustettu synkronisella NAND-muistilla ja toisen sukupolven SandForce® SF-2281 -ohjaimella. Levyn luku- ja kirjoitusnopeudet ovat 551 MB/s ja 510 MB/s.
Laitteen IOPS luku- ja kirjoituslukemat ovat 85 000/74 000. HyperX 3K SSD -levyissä on SandForcen DuraClass -tekniikka, joka takaa luokkansa parhaan kestävyyden ja pisimmän elinkaaren vaativimissakin olosuhteissa.

Kingston HyperX Predator -muistit
Kyseessä on tehomuistit, jotka tarjoavat malliston korkeimmatkellotaajuudet ja alhaisimmat latenssit. PC-harrastajille ja ylikellottajillesuunniteltujenmuistien heatspreadereissa on uusi, entistä paremmanjäähdytyksen tarjoava muotoilu, ja Predator-muistit sopivat myös ulkonäöltäännykyaikaisen PC-raudan kaveriksi.
Muisteissa on Intel®XMP-sertifiointi, ja niiden yhteensopivuus on varmistettumarkkinoiden suorituskykyisimpien emolevyjen kanssa. Ylikellotus onnistuuhelposti valitsemalla sopiva ylikellotusprofiili BIOS-valikosta. Manuaaliseenvirittelyyn ei ole tarvetta.

Lue myös nämä
Tägit
Kingston SSD HyperX HyperX 3K
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.