Xbox 720 jo ensi vuonna - hinta 299$ ja mukana Kinect 2?

Panu Roivas
17. kesäkuuta, 2012 13:04

Viimeisimpänä tulokkaana uusien konsolien huhumyllyssä on oletetusti Microsoftilta vuotanut dokumentti, joka paljastaa Microsoftin aikeet tulevalle konsolille.
56-sivuisen PDF-dokumentin alkuperästä ei ole tietenkään varmuutta, mutta se poistettiin Microsoftin lakifirman pyynnöstä, mikä saattaa antaa aihetta epäilylle. Dokumentti on tosin peräisin vuodelta 2010, joten se ei välttämättä edusta Microsoftin nykyistä näkemystä tulevasta konsolista.


Dokumentin mukaan vuonna 2013 julkaistava konsoli sisältäisi Blu-ray-aseman, ja siihen olisi sisäänrakennettu Kinect 2. Suorituskyvyltään konsolin pitäisi olla 6-8 kertaa nopeampi kuin nykyinen Xbox 360, ja se tukisi myös natiivia stereo 3D:tä. Vuotta myöhemmin sille julkaistaisiin myös "Kinect Glasses"-lasit.


Microsoftin aikeissa olisi tarjota taaksepäin yhteensopivuus Xbox 360 -konsolin kanssa, ja myydä uutta konsolia julkaisuaikaan 299$ hintaan. Jos dokumentin tiedot pitäisivät paikkansa, ei Microsoft olisi ilmeisesti tekemässä erityisen tehokasta konsolia tällä kertaa, vaan kilpailisi lähempänä Wii U:ta. Toki Microsoft on myös saattanut päivittää suunnitelmiaan sitten vuoden 2010.

Lue myös nämä
Tägit
Microsoft Xbox One
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.