Kiinanihme: Colorful Kudan iGame GTX 680

Panu Roivas
24. maaliskuuta, 2012 16:35

Olitko pettynyt vastikään julkaistun Nvidia GTX 680:n maltilliseen virrankulutukseen ja pieneen kokoon, kun tunnetusti Nvidian huippumalli on aina ollut massiivinen järkäle joka suorastaan uhkuu tehoa? Ei hätää, sillä kiinalainen näytönohjainvalmistaja Colorful on esitellyt omaa kustomoitua Kudan iGame GTX 680 -näytönohjaintaan, joka on varustettu hurjalla 3:n korttipaikan jäähdytyksellä, erillisillä jäähdytystorneilla sekä lisävirtakortilla.
Kudan iGame GTX 680:n jäähdytyksestä vastaa kolmen korttipaikan korkuinen jäähdytin, jossa on kolme tuuletinta sekä 5 lämpöputkea. Jos tämä ei riitä jäähdyttämään korttia, tarjolla on vielä viisi kappaletta erikseen asennettavia Air-Kit -jäähdyttimiä.


Kortin virransyöttö on 8-vaiheinen ja vaatii kaksi 8-pinnistä lisävirtaliitintä siinä missä referenssimallit tyytyvät kahteen 6-pinniseen. Tämäkään ei riitä Colorfulille, vaan tarjolla on myös kortin selkämykseen liitettävä erillinen virransyöttöpiirilevy joka tuo vielä ylimääräiset 6 vaihetta virransyötölle. Kortin voi myös modata mukana tulevilla Color-Kit -värimaaleilla mielensä mukaiseksi.


Lue myös nämä
Tägit
NVIDIA GeForce GTX 680 Colorful Kudan iGame GTX 680
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.