Adobe tuo Flash-sovellukset älytelevisioihin Flash Player 11:n ja AIR 3:n myötä

Manu Pitkänen
4. lokakuuta, 2011 13:01

Ohjelmistotalo Adobe on tänään julkaissut uudet versiot Flash Player- ja AIR-ohjelmistoista. Yhtiö lupaa päivitysten elävöittävän älytelevisioiden viihdetarjontaa ja mahdollistavan konsolitasoisten Flash-pelien pelaamisen niissä.
Adoben mukaan Samsungin älytelevisiot saavat välittömästi Flash-sovellukset AIRin kautta. Myöhemmin sisältöä tuodaan LG:lle ja TiVolle. Yhtiö ennustaa Flash-sovelluksille ruusuista tulevaisuutta ja niiden yleistyvän erittäin nopeasti älytelevisioissa ja muissa viihdelaitteissa.
AIR 3 mahdollistaa tehokkaan renderöinnin 2D- ja 3D-grafiikalle televisioissa, joten niissä voidaan suorittaa näyttäviä Flash-pelisovelluksia. Kerroimme jo aiemmin Adoben sovellusten mahdollistamista isoista suorituskykyparannuksista. Uuden Game Input -rajapinnan avulla kehittäjät voivat suunnitella sovelluksensa toimimaan erilaisten oheislaitteiden, kuten joystickien ja tablet-tietokoneiden, kanssa.
Sovelluskehittäjät voivat hyödyntää myös alustan Dolby- ja DTS 7.1. Surround Sound -tukea. Lisää tietoa Flash Player 11:n ja AIR 3:n ominaisuuksista löytyy täältä. Uusimman Flash Playerin löydät Download.fi:stä (Internet Explorer (64-bit), muut selaimet (64-bit)).

Lue myös nämä
Tägit
Adobe Flash Flash Player Adobe AIR
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.