SAMOLED+-näytöllä varustettu Galaxy Tab 7.7 on nyt virallinen

Teemu Laitila
1. syyskuuta, 2011 12:52

Samsung on julkaissut tänään Berliinissä 7,7 tuuman kokoisen version toisen sukupolven Galaxy Tab -laitteestaan. Uusi Galaxy Tab on ensimmäinen tablet-kokoluokan laite, jossa käytetään Samsungin kehittämää Super AMOLED+ -paneelitekniikkaa. Näytön lisäksi laitteessa on panostettu nopeuteen ja Androidin 3.2 -versiota pyörittää kaksi 1,4 GHz:n taajuudella toimivaa ydintä.
Tähän mennessä sAMOLED+-näyttöjä on nähty enintään 4,3 tuuman kokoisina Samsumgin Galaxy-sarjan lippulaivamallissa Galaxy S II:ssa. Uusi Galaxy Tab tuo kuitenkin OLED-näytön katselukulmat, kontrastin ja hyvän värintoiston myös tablet-kokoluokkaan WXGA-resoluutiolla eli 1280x800 pikselin tarkkuudella.
Käyttöjärjestelmänä on Android Honeycombin uusin versio 3.2, jonka päällä pyörii Samsungin tablet-kokoluokkaan muokkaamaa versio TouchWiz-käyttöliittymästä. Androidia pyörittää Samsungin oma tuplaydinprosessori, joka toimii 1,4 GHz:n taajuudella. Tallennustilaa on versiosta riippuen 16, 32 tai 64 GB.
Galaxy Tabin 3G-versio on varustettu HSPA+-yhteyksillä, joiden teoreettinen nopeus yltää aina 21 megabittiin sekunnissa. Lisäksi nettiin pääsee WiFi-yhteydellä ja lisälaitteet kiinnittyvät Bluetoothin uusimman 3.0 -version avulla.
Galaxy Tab 7.7 on edeltäjiensä tavoin erittäin ohut. Laitteen paksuus on vain vajaat 8 mm ja painoa on 335 grammaa. Pienistä mitoista huolimatta laite vaatinee pidemmillä kuljetuksilla erillisen laukun kantolaitteekseen.
Laitteen suositushinta julkaisun yhteydessä tulee olemaan 699 euroa.

Lue myös nämä
Tägit
Samsung Galaxy Tab Galaxy Tab 7.7
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.