Sony listasi PSN-katkosta hyvitettävät pelit

Kaarlo Räihä
17. toukokuuta, 2011 9:49

Sonyn PSN-verkkopalvelun palaaminen toimintaan on miellyttänyt monia pelaajia, ja nyt yritys on myös paljastanut listan niistä peleistä, joita pelaajat voivat ladata itselleen hyvityksenä.
Pelaajien onneksi Sony tarjoaa ladattavaksi nimekkäitä tekeleitä, sillä PlayStation 3 -pelaajille tarjolla ovat LittleBigPlanet, Infamous, Wipeout HD/Fury, Ratchet and Clank: Quest for Booty ja Dead Nation. Saksassa väkivaltaa sisältävät Infamous ja Dead Nation ovat vaihtuneet maan lainsäädännön takia Super Stardust HD - ja Hustle Kings -peleihin.
PSP-käsikonsolin osalta valittavina ovat LittleBigPlanet PSP, ModNation PSP, Pursuit Force ja Killzone Liberation. Saksassa sama linja jatkuu myös PSP:n osalta, joten Pursuit Force ja Killzone Liberation vaihtuvat siellä Everybody’s Golf 2 - ja Buzz Junior Jungle Party -peleihin.
Yhdellä PSN-tilillä voi ladata kaksi peliä, ja PSN-tilin pitää olla avattu ennen huhtikuun 20. päivää, jotta hyvitykset voi lunastaa. Pelien lataaminen tulee mahdolliseksi siinä vaiheessa, kun PlayStation Store palaa linjoille, ja latausmahdollisuutta tarjotaan kuukauden ajan.
Lisäksi PSN-tilit saavat PlayStation Plus -tilausaikaa ilmaiseksi kuukauden verran, ja katkon takia omaa PlayStation Plus -aikaa menettäneet saavat hyvitykseksi vielä toisen kuukauden verran ilmaista aikaa.
Sony kertoo myöhemmin vielä lisätietoja PlayStation Homen erillisistä hyvityksistä.

Lue myös nämä
Tägit
Sony Playstation 3 Sony PSP Playstation Network
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.