Samsung näkee iPad 2:n hinnan ja ohuen muotoilun todellisina haasteina

Teemu Laitila
4. maaliskuuta, 2011 19:34

Samsung on myöntänyt yhtiöllä olevan parantamisen varaa sekä laitteistossa että laitteiden hinnoittelussa verrattuna tiistaina julkistettuun iPad 2 -malliin. Harvinaisen rehellisessä Yonhap-uutistoimistolle antamassaan lausunnossa Samsung on antanut tunnustusta Applelle erityisesti aiempaa ohuemman muotoilun ja erittäin kilpailukykyisen hinnoittelun osalta.
Samsungin mobiilitoimintojen johtajan Lee Don-joon mukaan yhtiön täytyy parantaa otettaan. "Meidän täytyy parantaa niitä osia laitteista, jotka eivät ole tällä hetkellä riittävällä tasolla. Applen iPad 2 on todella ohut." kommentoi Don-joo.
Samsung julkisti seuraajan Galaxy Tab -laitteelle muutama viikko sitten. Galaxy Tab 10.1 on edeltäjäänsä isompi, nopeampi ja ohuempi, mutta myös hintaa oli suunniteltu korkeammaksi kuin 900 dollarin hintalapulla lanseeratulla ensimmäisen sukupolven Galaxy Tabilla.
Halvin iPad 2 saapuu Applen mukaan markkinoille 499 dollarin hintaan. Samsungin edustajan mukaan yhtiön on pakko miettiä Galaxy Tab 10.1 -mallin hinnoittelua uudestaan.

Lue myös nämä
Tägit
Samsung
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.