Google ja Mozilla paikkasivat selaimiaan ennen Black Hat -tapahtumaa

Kaarlo Räihä
27. heinäkuuta, 2010 13:30

Selainkehittäjät ovat jälleen pinteessä, sillä Yhdysvalloissa käynnistyy huomenna Black Hat -tapahtuma, jossa hakkerit ja muut asiansa osaavat kaverit esittelevät mm. ohjelmistoista löytyviä tietoturva-aukkoja, joiden avulla selainten tietoturva voidaan vaarantaa.
Selainvalmistajista ainakin Google ja Mozilla ovat varautuneet tapahtumaan huolella, sillä molemmat valmistajat ovat julkaisseet selaimiinsa tietoturvapäivityksiä muutaman päivän sisällä, jonka lisäksi molemmat tahot ovat valmistautuneet pikapäivityksiin, jos tapahtumassa esitellään kyseisiin selaimiin liittyviä vakavia tietoturva-aukkoja.
Chrome-selaimen kohdalla viimeisimmät päivitykset julkaistiin eilen, kun 5.0.375.125-versiolla paikattiin mm. kaksi kriittistä tietoturva-aukkoa ja kolme korkean uhkaluokituksen saanutta ongelmaa.
Firefoxin kohdalla viimeisin päivitys kantaa versionumeroa 3.6.8 ja siinä korjattiin yksi kriittinen tietoturva-aukko. Black Hat -tapahtumassa mahdollisesti esiteltäviä ongelmia korjataan Firefoxin 3.6.9-versiossa.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.