Kinectin hinta on 149,99 dollaria ja luvassa on myös uusi Xbox 360 -konsoli (päivitetty)

Kaarlo Räihä
20. heinäkuuta, 2010 23:08

Microsoft julkaisi tänään runsaasti uutisia liittyen yrityksen Xbox 360 -pelikonsoliin, kun se kertoi Kinect-liiketunnistusohjaimen hinnan asettuvan Yhdysvalloissa 149,99 dollariin, jonka lisäksi myyntiin tulee uusi versio Xbox 360 -konsolista.
Yhdysvalloissa Kinect tulee myyntiin marraskuun 4. päivä, ja paketin mukana tulee lisäksi Kinect Adventures -peli. Samana päivänä myyntiin tulevat Kinectimals-, Kinect Sports- ja Kinect JoyRide -pelit, joita myydään 49 dollarin kappalehintaan, joten nämä pelit ovat halvempia kuin normaalit Xbox 360 -pelit.
Uusi Xbox 360 -konsoli on puolestaan karsittu versio viime kuussa julkaistusta S-mallista, ja uusi malli korvaa aiemmat Arcade-paketit. Uudessa laitteessa on mattamusta kotelo, ja siinä ei ole erillistä kiintolevyä, vaan tallennustilaa on 4 gigatavun verran sisäänrakennetulla flash-muistilla. S-mallin tavoin konsolissa on sisäänrakennettu WLAN-sovitin ja tallennustilaa voi laajentaa USB-massamuistien avulla. Hintaa uutukaisella on Yhdysvalloissa 199,99 dollaria ja se tulee rapakon takana myyntiin kolmas päivä elokuuta.
Jos kuluttaja haluaa itselleen sekä konsolin että Kinectin, voi hän valita itselleen 299,99 dollarin suositushinnalla varustetun Bundle-paketin, jossa ovat molemmat tänään julkaistut tuotteet. Ennakkotilauksen tekevät tahot saavat lisäksi latausoikeuden Kinect Adventures -pelin tasopakettiin, joka tuo peliin hieman lisää pelattavaa.
Microsoft ei valitettavasti kertonut kyseisten laitteiden suositushintoja tai julkaisuajankohtia Euroopassa.
PÄIVITYS:
Eurohinnat ovat 1:1 dollarihintojen kanssa, joten Kinectin suositushinta Suomessa on 149 euroa, uuden konsolimallin 199 euroa ja Bundle-paketin 299 euroa. Suomessa uusi konsoli tulee myyntiin elokuussa ja Kinect saapuu tänne marraskuussa.
Alla pressikuvat uusista paketeista

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.