Taru sormusten herrasta -trilogian Blu-ray-paketti myyntiin huhtikuussa

Kaarlo Räihä
15. joulukuuta, 2009 12:34

Keväällä The Lord of the Rings -trilogian (Taru sormusten herrasta) faneille kerrottiin ilouutisia, kun monet verkkokaupat lisäsivät trilogian Blu-ray-julkaisun ennakkotilauksen listoilleen. Nyt Warner Home Video on vahvistanut paketin myyntiintulopäivän, joka on huhtikuun kuudes.
Aiemmista tiedoista poiketen The Lord of the Rings: The Motion Picture Trilogy on Blu-ray Disc -paketti ei pidä sisällään seitsemää Blu-ray-levyä, vaan levyjä on yhdeksän kappaletta, joista kolme on Blu-ray-levyjä ja loput kuusi DVD-levyjä. Elokuvateatterissa esitettyjen elokuvien lisäksi levyt pitävät sisällään seitsemän tunnin edestä extroja, BD-Live-ominaisuuksia ja kannettaville mediasoittimille siirrettävissä olevat versiot elokuvista.
Monet fanit ovat kuitenkin pettyneet Blu-ray-julkaisuun, koska levyillä ei ole elokuvien Extended Edition -versioita. Tämän johdosta esim. Amazon-verkkokauppaan on jätetty paketin osalta yli tuhat yhden tähden arviota, joissa haukutaan julkaisua pelkäksi rahastukseksi.
Warner Home Video ei ole toistaiseksi kertonut mitään varmaa tietoa Extended Edition -julkaisusta, mutta studion mukaan sellainen on kuitenkin tulossa ulos jossain vaiheessa.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.