Global Gaming Factory X sanoo TPB-kaupan olevan vaikeuksissa

Kaarlo Räihä
13. lokakuuta, 2009 13:26

The Pirate Bay -verkkosivuston (TPB) ostoa kaavaillut Global Gaming Factory X -yritys (GGF) on nyt myöntänyt, että yrityskauppa näyttää tällä hetkellä epävarmalta. Yrityksen viime viikolla antaman tiedotteen mukaan TPB:n ostaminen on muuttunut vaikeaksi ja samalla yritys ei enää pidä varmana sitä, että se ostaa TPB:n.
Kaupan ongelmaksi ovat muodostuneet GGF:n puutteelliset rahavarat, joiden perässä on mm. yrityksen entinen työntekijä Johan Sellström. Sellström jätti syyskuussa Tukholman käräjäoikeuteen konkurssihakemuksen GGF:stä, koska hän ei ole saanut saataviaan yritykseltä.
GGF:n mukaan konkurssihakemus on aiheuttanut yritykselle paljon ongelmia, jonka takia TPB:n ostaminen on nyt jäissä. GGF:n toimitusjohtaja Hans Pandeya ei ole kuitenkaan antanut periksi, vaikka useat tahot pitävät konkurssihakemusta ja GGF:n muita ongelmia lähes varmana kuoliniskuna yritykselle, vaan hän on yrittänyt vakuuttaa eri tahoja siitä, ettei yritys ole menossa konkurssiin.
Selvyyttä GGF:n taloudelliseen tilanteeseen saadaan viimeistään ensi kuussa, kun käräjäoikeuden käsittely asian tiimoilta käynnistyy.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.