Nokialta tulevaisuudessa miniläppäreitä?

Matti Robinson
26. helmikuuta, 2009 11:55

Nokian toimitusjohtaja Olli-Pekka Kallasvuo pitää mahdollisena, että Nokia valmistaa tulevaisuudessa minikannettavia. Ylen A-Plus -ohjelman haastattelussa ollut Kallasvuo kertoi, että Nokia seuraa tarkasti myös miniläppärimarkkinoiden kehittymistä.
Olli-Pekka Kallasvuon kommentti, "Ei koskaan pidä sanoa ei. Kyllä me totta kai katsomme tätäkin bisnesmahdollisuutta hyvin aktiivisesti", ei kuitenkaan varsinaisesti ollut ilmoitus markkinoille siirtymisestä. Pikemminkin Kallasvuo tarkoitti matkapuhelinten ja tietokoneiden yhdistymistä lähitulevaisuudessa.
Miniläppäreiden pienentyessä ja puhelinten monipuolistuessa ne lähestyvät kovaa vauhtia toisiaan. Kallasvuo muistutti, että sadat miljoonat ihmiset ympäri maailman yhdistävät ensimmäistä kertaa internettiin puhelimella. Hänen mukaansa tämä on hyvä esimerkki puhelimien ja tietokoneiden yhdistymisestä.
Keskustelu käytiin pääasiassa Lex Nokiasta ja taloustilanteesta. Kallasvuo kiisti Nokian painostuksen tietosuojalain uudistukseen ja toivotti tutkinnan asian tiimoilta tervetulleeksi. Taloustilanteesta Kallasvuolla oli sanottavana, että Nokia ja Suomi ovat kilpailijoihin ja muihin maihin verrattuna hyvässä asemassa.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.