Sony laski kahden Blu-ray-soittimen hintoja Yhdysvalloissa

Kaarlo Räihä
2. lokakuuta, 2008 20:01

Blu-ray-soittimien markkinoilla edullisten BD-Live-yhteensopivien laitteiden tarjonta on ollut aikaisemmin olematonta, mutta nyt tilanne on hieman parantunut, kun Sony laski kahden Blu-ray-soittimensa suositushintoja 100 dollarin verran Yhdysvalloissa.
Sonyn uusi suositushinta BDP-S350-soittimelle on nyt Yhdysvalloissa 299 dollaria ja Amazon-verkkokaupasta soitin irtoaa 279 dollarin hintaan. Tulevan BDP-S550-soittimen uusi suositushinta Yhdysvalloissa on puolestaan 399 dollaria.
BDP-S350 sai oman BD-Live-tuen lisäävän firmware-päivityksensä tämän viikon alussa. Soitin tarvitsee täyttä BD-Live-tukea varten kuitenkin erillisen gigatavun tallennuskapasiteetilla varustetun USB-muistitikun, joka liitetään soittimen takapaneeliin. Kyseiselle muistille soitin voi ladata internetistä tiettyjen elokuvien kohdalla tarjottavaa lisäsisältöä. USB-muistitikkujen halvan hintatason myötä kuluttajalle tikun hankinta ei ole suuri este, mutta kuluttajille olisi kuitenkin helpompi, että muisti olisi BDP-S550:n tapaan suoraan soittimen sisällä.
Suomessa BDP-S350:n suositushinta on 329 euroa, mutta esim. Verkkokaupasta soittimen saa omakseen 312 euron hinnalla. BDP-S550 suositushinnaksi Suomessa Sony on puolestaan kertonut 429 euroa. Sony lupaa tämän lisäksi soittimen ostajalle kaupanpäällisiksi sekä Blood Diamond- (Veritimantti) ja Batman Begins -elokuvat, kunhan soitin ostetaan ennen marraskuun 15. päivää.

Sonyn Blu-ray-soittimet
Sony BDP-S350Sony BDP-S550

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.