PlusTV lisää valikoimaansa

Lauri Jämsä
29. elokuuta, 2008 12:06

Antenniverkossa maksukanavia kaupitteleva PlusTV lisää syyskuun alussa valikoimiinsa kaksi uutta kanavaa, KinoTV:n ja Disney Channelin.
PlusTV kertoo tiedotteessaan lanseeraavansa samalla uuden palvelupaketin, jonka sisältö on vapaasti asiakkaan valittavana. Uudenlaista muokattavaa maksutelevisiopalvelua on yrityksen mukaan toivottu toistuvasti asiakastyytyväisyystutkimuksissa.
"Nyt voimme tarjota entistä monipuolisempaa ohjelmasisältöä saadessamme PlusTV-valikoimaan uusina kanavina sekä KinoTV:n että Disney Channelin. Ohjelmatarjontaamme on toivottu lisää vaihtoehtoja nuorille perheille. Uskomme, että sekä KinoTV että Disney Channel täydentävät tarjontaamme suurimmalle osalle asiakaskunnastamme, PlusTV:n toimitusjohtaja Vesa Mars kertoo.
Disney Channelin ja KinoTV:n kanssa allekirjoitettujen kanavasopimusten myötä PlusTV:n kautta näkyy syyskuun alusta lähtien yhteensä 13 kanavaa.
Vanhoille asiakkaille uusien kanavien luvataan näkyvän ilmaiseksi syyskuun ajan.

Myös ParempiTV-palvelu PlusTV:lle
Myös lokakuun alussa tapahtuu muutoksia, sillä PlusTV:n ja Canal Digitalin välisessä liikeotimintakaupassa siirretään ParempiTV-kanavapaketin kanavien hallinnointi kokonaisuudessaan PlusTV:lle. Aiemmin yritykset hoitivat kanavien (Discovery Channel, Nickelodeon, Eurosport ja MTV) hallinnoinnin yhdessä. Uudistuksien myötä Canal Digitalin myymät ParempiTV- ja Disney Channel -tilaukset siirtyvät PlusTV:lle.
"Sopimusten siirtyminen ei vaadi asiakkailta toimenpiteitä, sillä itse palvelu, sopimusehdot ja hinnat säilyvät ennallaan. PlusTV huolehtii asiakaspalvelusta ja laskutuksesta 1. lokakuuta 2008 alkaen", lehdistötiedotteessa (PDF) kerrotaan.
"Tehdyn järjestelyn ansiosta voimme nyt keskittyä palvelemaan asiakkaitamme entistä tehokkaammin sekä tarjoamaan heille parasta kanavasisältöä ja maan laajimman teräväpiirtokanavavalikoiman sekä satelliitin kautta että maanpäällisessä digi-tv-verkossa", sanoo Canal Digital Finland Oy:n toimitusjohtaja Jyri Timonen.
"Canal Digitalin kanssa tehty liiketoimintakauppa vahvistaa asemiamme johtavana suomalaisena antenniverkon maksu-tv-palveluntarjoajana. Nyt voimme tarjota entistä monipuolisempia maksu-tv-paketteja saadessamme PlusTV-valikoimaan uusina kanavina sekä KinoTV:n että Disney Channelin. Myös Disney Channel ja ParempiTV-asiakkaat saavat lisää vaihtoehtoja PlusTV-kanavavalikoimasta, jossa on nyt yhteensä 13 kanavaa", Vesa Mars iloitsee.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.