The Pirate Bay tarjoaa omppuihin TOP 10 -listaa

Lauri Jämsä
3. joulukuuta, 2007 7:50

The Pirate Bay on julkaissut Applen Mac OS X -käyttöjärjestelmissä toimivan widgetin, joka tuo tietokoneen dashboardille sivuston 10 suosituimman torrent-tiedoston listan.
Pirate Bayn Macintosh-käyttäjille suuntaama widgetti antaa mahdollisuuden nopeaan suosituimpien torrent-tiedostojen vilkaisuun. Pikku ohjelman asetuksista on mahdollista valita tarkasteltavat alueet. Aihealueen valintalistassa on valittavana seuraavat alueet: kaikki, audio, video, ohjelmat, pelit ja muut. Listassa näkyviä suosituimpia torrent-tiedostoja klikkaamalla pääsee suoraan kyseiselle nettisivulle.
Blogissaan ohjelman julkaissut Brokep kertoi, että myös Pirate Bayn koko sivusto on päivityksen alla. Tulevaisuudessa muun muassa tällaisten lisäohjelmien teko tulee olemaan selvästi helpompaa. Hän kehoittaakin myös käyttäjiä rakentelemaan vaikkapa vastaavia widgettejä nyt julkaistun lähdekoodin perusteella.
Ohjelma oli tarkoitus julkaista alunperin jo kuukausia sitten, mutta ohjelmointitiimi halusi korjata muutamat pienet virheet, joita widgetissä esiintyi.
Mikäli OS X ei ole tuttu, widgeteillä tarkoitetaan mini-ohjelmia, jotka pysyvät taustalla käynnissä. Ne saa helposti esiin joko pikanäppäimellä tai viemällä hiiri ennalta määrättyyn näytön nurkkaan. Lisätietoa Applen dashboardista
Lataa widget täältä.




Lähteet:
TorrentFreak
The Pirate Bay

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.