Myös Suomessa Xbox 360:n HD DVD -aseman ostajalle viisi ilmaista elokuvaa

Kaarlo Räihä
4. marraskuuta, 2007 1:48

HD DVD -leiri on jo pidemmän aikaa jaellut ilmaisia HD DVD -elokuvia Toshiban HD DVD -soittimen ja Xbox 360 -pelikonsolin HD DVD -aseman ostajille Yhdysvalloissa.
Yhdysvaltojen ulkopuolella ilmaiset elokuvat eivät kuitenkaan ole kuuluneet kuluttajien saamiin lisäetuihin, mutta nyt asiaan on tullut muutos useissa Euroopan maissa, joiden joukkoon kuuluu myös Suomi.
Microsoft tarjoaa nyt myös Suomessa Xbox 360 -pelikonsolin HD DVD -aseman ostajalle viisi ilmaista HD DVD -elokuvaa. Nämä elokuvat tulee valita kolmesta eri kategoriasta siten, että A- ja B-kategorioista valitaan kummastakin kaksi elokuvaa ja C-kategoriasta yksi elokuva.
A-kategorian elokuvat ovat: Serenity, Van Helsing, The Chronicles of Riddick (Riddickin aikakirja) Fast and Furious Tokyo Drift (Hurjapäät: Tokio drift) ja Hulk.
B-kategorian elokuvat ovat: Troy (Troija), The Prestige, Full Metal Jacket, Swordfish (Salasana: Swordfish) ja Corpse Bride.
C-kategorian elokuvat ovat: Black Rain (Musta sade), Dreamgirls ja World Trade Center.
Toistaiseksi tarjous koskee ainoastaan Xbox 360 -pelikonsolin HD DVD -asemia, jotka on hankittu 1.10.2007 - 31.1.2008 välisenä aikana. Itse asemaa voi Xbox 360:n lisäksi käyttää myös tietokoneen kanssa, joten uudehkon tietokoneen omistajat voivat tutustua teräväpiirtoelokuviin kohtuullisen edullisesti.
Lähde:
Verkkokauppa (kuva)

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.