Xvid 1.1.1 ja WMP 11 julkaistu, Xbox 360 sai uusia ominaisuuksia

Kaarlo Räihä
31. lokakuuta, 2006 14:19

Pitkään hiljaiseloa viettänyt XviD on saanut uuden päivityksen. 1.1.1 versionumeroa kantava uutuus sisältää lähinnä bugikorjauksia ja mitään uutta toiminnallisuutta edelliseen 1.1.0 versioon verrattuna ei ole. Windows-käyttäjien kannattaa jälleen odottaa Koepin kääntämää versiota XviD:istä.
Microsoftilla on ahkeroitu tulevan Vistan ja Zunen ohella myös Windows Media Playerin ja Xbox 360:n kimpussa. Windows Media Player 11 on päässyt eroon beta-merkinnästään ja sisältää nyt lisää online-musiikkikauppoja ja beta-versiosta tutun mahdollisuuden jakaa mediatiedostoja muihin lähiverkon koneisiin ja Xbox 360 -pelikonsolille.
Myös Xbox 360 sai ohjelmistopäivityksen, joka tuo pelikonsoliin tukun uusia ominaisuuksia. Aiemmin mainittu 1080p tuki on mukana, samoin mahdollisuus toistaa WMV-videotiedostoja sekä CD- ja DVD-levyiltä että USB-muisteilta ja -kiintolevyiltä. Myös monien kaipaama 50 Hz tuki HDTV-resoluutioilla DVD-elokuvien toistamisen yhteydessä pääsi mukaan päivitykseen. Päivityksen myötä myös tulevan HD DVD -aseman ja Zune -mediasoittimen pitäisi toimia konsolissa suoraan. Tarkka lista päivityksen sisällöstä löytyy täältä, itse päivitys latautuu Xbox Livestä ja on ilmainen.
Lopuksi vielä kysymys, haluaisitteko oppaan videotiedostojen muuntamisesta WMV-muotoon, että niitä voi toistaa Xbox 360:lla?
Lähteet:
Wired
Pocket-lint.co.uk

Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.