AfterDawn logo

Viikon suosituimmat uutiset: autovuokraamosta hurja määrä valituksia; Turussa palautettiin 140v myöhässä ollut kirja kirjastoon; ...

Petteri Pyyny Petteri Pyyny

Viime viikon uutistarjontaa hallitsi vahvasti Afganistanin kriisin eteneminen ja siihen liittyvä uutisointi. Aiheeseen liittyvän uutisvirran seuraamiseksi perustimmekin erillisen osion, jonne Afganistanin tilanteeseen liittyvät uutiset kertyvät. Mutta suosituimpien uutisten listaa kriisi ei kuitenkaan dominoinut täysin - ainoastaan yksi Afganistan-uutinen nousi luetuimpien listalle.

Viikon ykkösjutuksi nousi sen sijaan uutinen kotimaisesta pakettiautoja vuokraavasta yrityksestä, joka on saanut runsaasti negatiivista palautetta - ja valituksia kuluttaja-asiamiehelle. Myös juttu 140 vuotta myöhässä palutetusta kirjasta nousi sekin viikon luetuimpien listalle.

Viikon 33/2021 suosituimmat uutiset Suomessa

  1. Paku Kympillä -vuokraamo herättää raivoa – puhelutallenne näyttää, miten yritys suhtautuu reklamaatioon: "Mikä sinä luulet olevasi!" (Iltalehti)
  2. Ostitko tämän vaaralliseksi osoittautuneen laitteen Lidlistä? Lopeta käyttö välittömästi (Vantaan Sanomat)
  3. Huomasitko tämän muutoksen verkkopankissa? Tietoturva-asiantuntijalta rajua kriitikkiä: "Äärimmäisen huolestuttava merkki" (MTV)
  4. 140 vuotta lainassa ollut kirja palautettiin Turussa – myöhästymiselle mojova hintalappu (Ilta-Sanomat)
  5. Järkyttävät kuvat Kabulista: Talebanin taistelijat hyökkäsivät tuhat­päisen ihmis­joukon kimppuun – uhreina myös naisia ja lapsia (Ilta-Sanomat)
  6. Piratismista syytetty latasi takaisin: "Näyttäkääpä niitä numeroita" (MikroBitti)
  7. Vasta 20-vuotias kerrostalo osoittautui korjauskelvottomaksi – kaikki asukkaat joutuvat muuttamaan pois (Yle)
  8. Tänään tv:ssä: "Parasta sotapornoa mitä olen ikinä nähnyt" – Scifin ja sotaelokuvan yhdistelmä tehtiin jättibudjetilla, ja sen myös huomaa (Episodi)
  9. S-kortti oli edelläkävijä: Nyt myös globaalit pankkikortit uudistuvat - menevät vielä pidemmälle uudistuksessa (AfterDawn)
  10. Miksi alaston nainen on paheksuttava, mutta mies ilman vaatteita on hauska? Riina Tanskanen, 23, piirtää tyttöjä, jotka eivät halua miellyttää (Yle)

HIGH.FI -palvelut

Uutisten lukukertoja kertyy mm. seuraavista palveluista:

...lisäksi listalle päätyy myös useita muita pienempiä sovelluksia ja palveluita, jotka käyttävät avointa rajapintaamme, joka mahdollistaa uusien palveluiden rakentamisen HIGH.FI'n keräämien uutisten päälle.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT