AfterDawn logo

Viikon 17/2021 suosituimmat uutiset Suomessa

Petteri Pyyny Petteri Pyyny

Viime viikon ykkösuutinen Suomessa oli hallituskriisi, josta lopulta selvittiin ilman hallituksen kaatumista. Aihetta käsiteltiin sen verran laajasti ja perusteellisesti eri medioissa, että aihe ei kuitenkaan päässyt jyräämään viikon luetuimpien uutisten listaa sen ihmeemmin.

Sen sijaan viikon luetuimmat artikkelit jakautuivat monen eri aiheen kesken, ilman mitään yksittäistä selvää ykköstä. Viikon luetuin artikkeli oli juttu miehestä, jonka kodin vierestä menee valokuitu, mutta jota hän ei voi itselleen tilata.

Muita suosittuja juttuja olivat mm. peliyhtiö Electronic Artsin luovat tavat rahastaa asiakkaitaan sekä uutinen 500 tonnia painavasta, viemäristä löytyneestä rasvavuoresta.

Viikon 17/2021 suosituimmat uutiset

  1. Riston erikoinen ongelma: valokuituverkko menee sadan metrin päästä, mutta hän ei sitä saa (Iltalehti)
  2. Jan Vapaavuori: "Voisiko tämän painajaismaisen päivän vielä peruuttaa?" (Demokraatti.fi)
  3. Electronic Artsin ahneudella ei ole rajaa – Jälleen uusi skandaali (Muropaketti)
  4. Kilometrin pituinen ja 300 tonnia painava rasva­vuori löytyi viemäristöstä Britanniassa – näin se on syntynyt (Ilta-Sanomat)
  5. Suomalaispelaaja osti näppäimistön outletistä – kotona vastaan tuli räikeän rasistinen kirjoitus (MikroBitti)
  6. Nainen lähti avio­miehensä mökille ja luuli, ettei siellä olisi ketään – auto pihassa herätti epäilyt, sitten tapahtui järkyttävä käänne (Ilta-Sanomat)
  7. Anoppi järkyttyi, kun Sini ei ollutkaan neitsyt – nyt puhuvat suomalaiset, joiden puoliso on ulkomailta (Ilta-Sanomat)
  8. Ikkunan avaaminen voi pelastaa tartunnalta, koronavirus saattaa levitä luultua enemmän ilmateitse – katso, miten virus tarttuu kotona ja bussissa (Yle)
  9. IL: Hallitus kaatumassa, Saarikko kertonut keskustan lähdöstä pääministerille (Kansan Uutiset)
  10. Alexander Stubb tilasi internetistä pyöränsatuloita, ja sai 127 euron lisälaskun – "Viimeinen kerta, kun tilaan yhtikäs mitään Britanniasta" (Ilta-Sanomat)

HIGH.FI -palvelut

Uutisten lukukertoja kertyy mm. seuraavista palveluista:

...lisäksi listalle päätyy myös useita muita pienempiä sovelluksia ja palveluita, jotka käyttävät avointa rajapintaamme, joka mahdollistaa uusien palveluiden rakentamisen HIGH.FI'n keräämien uutisten päälle.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT