AfterDawn logo

Viikon 14/2021 suosituimmat uutiset Suomessa

Petteri Pyyny Petteri Pyyny

Viime viikon luetuimpien uutisten listalla ei tälläkään kertaa nousuut mitään yhtä, ylitse kaikkien muiden, suosiota kerännyttä uutisaihetta, joka olisi dominoinut uutislistoja. Sen sijaan uutistarjonta oli laajaa, mutta hieman pienemmistä uutisaiheista koostuvaa.

Viikon luetuimpien uutisten listalta löytyy mm. juttu siitä, miten jopa tuhannet suomalaiset opiskelijat ovat saamassa postia ulosotosta unohdettuaan maksaa korkeakoulun terveydenhoitomaksun. Lisäksi luetuimpien juttujen listalta löytyi mm. uutinen siitä, miten Yhdysvaltain tiedustelupalvelu on laatinut erilaisia skenaarioita millaiseksi maailma muuttuu koronapandemian jälkeen.

Viikon 14/2021 suosituimmat uutiset

  1. 15 täysin alastonta naista parvekkeella Dubaissa – kuvat levisivät somessa ja nyt jopa vankeustuomio uhkaa (Ilta-Sanomat)
  2. Tesla saattaa päätyä sotaan, jollaista se ei ole kohdannut koskaan - jättimäinen IG Metall vastassa (AfterDawn)
  3. Moni on unohtanut tämän tärkeän maksun, josta ei lähetetä laskua – nyt tuhansia uhkaa ulosotto (MTV)
  4. Seuranhakupalstalta löytynyt "Sari" tuli kylään – suihkusta tultuaan mies tajusi heti, mitä oli tapahtunut (Ilta-Sanomat)
  5. Surulliset kuvat paljastavat Suomussalmen turman vakavuuden – "Ajokeli erittäin huono" (MTV)
  6. Paljastiko lipsahdus kameran edessä itse Q:n henkilöllisyyden? Ohjaaja uskoo selvittäneensä ympäri maailmaa levinneen QAnon-liikkeen "sylttytehtaan" (Ilta-Sanomat)
  7. Uranuksesta havaittiin ensimmäistä kertaa röntgensäteilyä (Tähdet ja avaruus)
  8. Prostituutio ja ihmiskauppa rehottavat Espanjassa, jossa yhdyntäkerran voi ostaa pikkurahalla – Patiencen tie seksikaupan uhriksi oli traumaattinen (MTV)
  9. Valonnopeus on tuskastuttavan hidas - NASAn animaatiot näyttävät miten (AfterDawn)
  10. Yhdysvaltain tiedustelupalveluilta varoitus: Pandemian jälkeen odottaa synkkä maailma (Ilta-Sanomat)

HIGH.FI -palvelut

Uutisten lukukertoja kertyy mm. seuraavista palveluista:

...lisäksi listalle päätyy myös useita muita pienempiä sovelluksia ja palveluita, jotka käyttävät avointa rajapintaamme, joka mahdollistaa uusien palveluiden rakentamisen HIGH.FI'n keräämien uutisten päälle.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT