AfterDawn logo

Viikon 10/2021 luetuimmat uutiset Suomessa

Petteri Pyyny Petteri Pyyny

Viime viikon uutistarjonta pyöri pitkälti Suomessa käyttöön otettujen tiukempien koronarajoitusten ympärillä. Mutta mahtui uutisviikkoon muutakin kuin koronaa ja rajoituksia.

Viikon luetuin juttu oli artikkeli siitä, miten kakai parikymppistä naista huijattiin murhaamaan Pohjois-Korean diktaattorin velipuoli. Muista luetuimmista jutuista nostettakoon esille vaikkapa tällä viikolla voimaan tullut uusi sääntö polkupyörien heijastimista sekä siitä, miten fossiilisten polttoaineiden hinnat ovat nousseet räjähdysmäisesti, globaalin kysynnän kasvaessa.

Myös ensimmäiset tilastot brexitin vaikutuksista Britannian ulkomaankaupalle saatiin - ja luvut olivat varsin rumia.

Víikon 10/2021 luetuimmmat uutiset

  1. Parikymppiset naiset luulivat olevansa piilokamerassa – murhasivat tietämättään Pohjois-Korean diktaattorin velipuolen (Ilta-Sanomat)
  2. Illan kauhuleffan julkinen alastonkohtaus aiheutti pulman kuvausryhmälle – tarinassa ollaan Päiväni murmelina -tunnelmissa (Episodi)
  3. Bensan ja dieselin hinnat ampaisivat pikanousuun – "Nousujohteinen suunta jatkuu", arvioidaan polttoaineketjusta (Yle)
  4. Selkärangattomalla seepialla on ihmislapsen itsehillintäkyky – harva eläinlaji ymmärtää, että "joskus vähemmän on enemmän" (Yle)
  5. Polkupyöräilijöille uusi sääntö voimaan ensi viikolla – tämän lisävarusteen saa jatkossa asentaa: "Kätevä vaihtoehto sivuheijastimelle" (MTV)
  6. Ritva osti asuntomessukohteen unelmien eläkekodiksi – kaksi talvea ja 167 000 euroa ovat menneet, mutta talo on yhä kesken: "Kaikenlaista meille lupailtiin" (MTV)
  7. Valtava romahdus – brexit-pelot toteutuivat (Ilta-Sanomat)
  8. Maskiton aivastelija nousi bussiin Helsingissä – näin etenivät tapahtumat, joiden seurauksena 64 ihmistä sai virus­muunnoksen (Ilta-Sanomat)
  9. Asiantuntija THL:n ennustekohusta: "Yllättävää tässä isossa haloossa on ollut se, että tässä ei ole mitään yllättävää" (Yle)
  10. 10 nuorta ammuttiin silmittömässä joukkomurhassa keskellä yötä – Huopaisenvirrasta tuli kylmä Tuonelan virta (Ilta-Sanomat)

HIGH.FI -palvelut

Uutisten lukukertoja kertyy mm. seuraavista palveluista:

...lisäksi listalle päätyy myös useita muita pienempiä sovelluksia ja palveluita, jotka käyttävät avointa rajapintaamme, joka mahdollistaa uusien palveluiden rakentamisen HIGH.FI'n keräämien uutisten päälle.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT