AfterDawn logo

Viikon 9/2021 luetuimmat uutiset

Petteri Pyyny Petteri Pyyny

Viime viikon uutistarjonta pyöri pitkästä aikaa pitkälti koronapandemian ympärillä ja sen tiimoilla, että Suomessa päätettiin siirtää kevään kuntavaalit kesään - ja valmistauduttiin tänään alkaneeseen tiukempaan sulkuun ympäri maata. Viikon luetuin uutinen olikin Suomen koronatilanteeseen liittyvä, jossa kkerrottiin myös "oikeista lockdowneista" tutun ulkonaliikkumiskiellon olevan täysin mahdollinen myös Suomessa, mikäli tilanne ei maassamme hellitä.

Muu uutistarjonta jakautui tasaisesti eri aiheiden ympärille: luetuimpien juttujen listalle nousi mm. juttu siitä, miten potilaat kaipaavat televisioita uuteen, vastavalmistuneeseen sairaalaan. Myös kitaristilegenda Alexi Laihon kuolinsyy kiinnosti ja juttu olikin viikon toiseksi luetuin.

Viikon 9/2021 luetuimmat uutiset

  1. Marin vakavana: "Sanon sen nyt aivan suorasti" – Suomeen voi tulla paikkakuntakohtaisia ulkonaliikkumiskieltoja – tätä se tarkoittaisi (Demokraatti.fi)
  2. Leski paljastaa: Alexi Laihon kuolinsyy selvisi (Ilta-Sanomat)
  3. Kiina ostaa nyt jättihinnoilla arvottomana pidettyjä käytettyjä litografiakoneita – tarkoituksena kiertää USA:n pakotteita (Muropaketti)
  4. Komeetta lyöttäytyi Jupiterin asteroidien joukkoon (Tähdet ja avaruus)
  5. Kommentti: Suomessa ei ole kesällä 5 miljoonaa tartuntaa päivässä – THL:n olisi pitänyt tietää mitä mallinnusten julkaisusta seuraa (Ilta-Sanomat)
  6. Puoli miljardia maksaneesta sairaalasta puuttuivat televisiot, seurauksena palautevyöry – "Olimme edellä aikaamme", sanoo sairaanhoitopiirin johtaja (Yle)
  7. Ano Turtiaisen puhe sai aikaan kovan reaktion eduskunnassa: "Kyllä täytyy sanoa, että kylmäsi" (Ilta-Sanomat)
  8. Helsinkiläisbaari mainosti "maailmanlopun bileitä" – juhliin sukeltanut avin ylitarkastaja kertoo, millaista siellä oli (Ilta-Sanomat)
  9. Ilmoitinlaitteisiin uusi asiakaspalvelunumero 3.3.2021 (Hätäkeskuslaitos / 112)
  10. Lidlin radiomainosta syytetään ideavarkaudesta – "Tämä rinnastuu suoraan elokuvien piratismiin" (Iltalehti)

HIGH.FI -palvelut

Uutisten lukukertoja kertyy mm. seuraavista palveluista:

...lisäksi listalle päätyy myös useita muita pienempiä sovelluksia ja palveluita, jotka käyttävät avointa rajapintaamme, joka mahdollistaa uusien palveluiden rakentamisen HIGH.FI'n keräämien uutisten päälle.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT