AfterDawn logo

Joulukuun kaikki uudet Netflix Originals -sarjat: Rikosdokkareita, koko perheen dokkareita, tiededokkareita...

Matti Robinson Matti Robinson

Netflixin uusien elokuvien tarjonta on joulukuussa aivan uudella tasolla yli kolmella kymmenellä nimikkeellä. Myös uutuussarjoja on tulossa joulukuussa melkoinen kasa, tässä käymme läpi ne kaikki.

Koska kyseessä on joulukuu, niin tietysti mukana on jouluteemaisia ohjelmia: koko perheen dokumenttisarja The Holiday Movies That Made Us kertoo historian suosituista jouluelokuvista ja etelä-afrikkalainen How To Ruin Christmas on dramedia sisarten välisistä suhteista pilatun joulun jäljiltä.

Muksuille tulossa on uusi musiikki- ja eläinteemainen Rhyme Time Town Singalongs sekä koirista kertova piirretty Go Dog Go. Koko perheelle soveltuu myös musiikkidraama latinalaisamerikkalaisesta laulajasta Selena: The Series. Teineille on puolestaan suunnattu mysteerisarja Tiny Pretty Things.

Kansainvälinen sarjatuotanto kasvaa lisäksi korealaisdraama Run Onilla, hindi-romkomilla Bhaag Beanie Bhaag, japanilaisella mangaan perustuvalla scifi-sarjalla Alice in Borderland, kirjaan perustuvalla espanjalaistrillerillä The Mess You Leave Behind, brassilaulajasta kertovalla dokumenttisarjalla Anitta: Made in Honório, korealaisella kauhutrilleri Sweet Homella, tanskalaismyysterillä Equinox sekä taiwanilaiskauhu Detentionilla.


Englanninkielisistä maista puolestaan ponnistavat Julia Quinnin kirjaan perustuva romanttinen draama Bridgerton, Yorkshire Ripperistä kertova dokumenttisarja The Ripper, tiededokkarisarja kirurgeista The Surgeon's Cut ja toinen scifistä ja muukalaisista Alien Worlds.

Tässä joulukuun uudet Netflix-sarjat aikajärjestyksess:

Joulukuun 1.
The Holiday Movies That Made Us

Joulukuun 2.
Alien Worlds

Joulukuun 4.
Bhaag Beanie Bhaag
Selena: The Series

Joulukuun 5.
Detention

Joulukuun 9.
The Surgeon's Cut

Joulukuun 10.
Alice in Borderland

Joulukuun 11.
The Mess You Leave Behind

Joulukuun 14.
Tiny Pretty Things

Joulukuun 16.
Anitta: Made In Honório
How To Ruin Christmas
Run On
The Ripper

Joulukuun 18.
Sweet Home

Joulukuun 22.
Rhyme Time Town Singalongs

Joulukuun 25.
Bridgerton

Joulukuun 30.
Equinox


TBD
Go Dog Go

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT