AfterDawn logo

Näin otat uuden Gmailin käyttöön

AfterDawn AfterDawn
3 kommenttia

Uutisoimme eilen Gmailin tulevasta uudistuksessa, jossa maailman suosituimman sähköpostipalvelun käyttöliittymä on laitettu uusiksi ja samalla palveluun on integroitu uusia tehokäyttäjille suunniteltuja ominaisuuksia.

Uudistettu palvelu tuodaan käyttäjien saataville porrastetusti, joten siirtymä aika voi joissain tapauksissa olla hyvinkin pitkä. Jos olet kokeilunhaluinen ja malttamaton odottamaan uutta, niin voit siirtyä käyttämään päivitettyä Gmailia jo nyt seuraavalla tavalla.

Miten uuden Gmailin saa käyttöön?

  1. Avaa Gmailin web-sähköpostilaatikko
  2. Paina oikeassa reunassa (sähköpostien yläpuolella) olevaa ratas-kuviota.
  3. Klikkaa "Kokeile uutta Gmail-versiota"
  4. ...
  5. Profit!

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

3 KOMMENTTIA

jms11/3

Ois voinut mainita että toimii vain Chromella

captcurzk2/3

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti jms1:

Ois voinut mainita että toimii vain Chromella


Etkö käytä Chromea? Oikein,en minäkään!
Kaipa tuo aikanaan tullee toimimaan muillakin selaimilla? Eihän tässä ainakaan minulla ole mitään kiirettä. Google kerää jo muutenkin tarpeeksi tietoa käyttäjistään!

blankki3/3

Ois voinut mainita että toimii vain Chromella

Toimii myös Firefoksilla

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT