AfterDawn logo

Loppusanat


Tässä oppaassa on käyty läpi tavallisimpien videotiedostojen muuntaminen Nokian 770 ja N800 Internet Tablettien ymmärtämään muotoon. Oppaassa käytiin läpi yleiset huomioitavat seikat ja muunto-operaatio käyttäen kolmea eri ohjelmaa. Oppaan läpi käytyäsi osaat luultavasti jo helposti ottaa käyttöön ja kokeilla itsenäisesti myös muita tarjolla olevia ohjelmavaihtoja.

Videoiden muuntaminen on paras tapa pakata viihdettä esimerkiksi juna- tai bussimatkalle mukaan. Joissain oloissa on tarjolla myös muita keinoja kodin viihdearkiston saamiseksi 770/N800:n ruudulle. Mikäli käytössäsi on nopea kone ja hyvä nettiyhteys, voi hyvä ratkaisu olla streamaus esimerkiksi TVersityä tai Orbia käyttäen. Näitä toimintoja varten on tulossa oma opas, jossa eri streamausvaihtoehtoja käydään lävitse.

Kuten aina, mikäli huomaat oppaassa virheen tai puutteita, ota yhteyttä sivuston henkilökuntaan. Voit myös keskustella muiden käyttäjien kanssa oppaasta, videoiden muunnosta ja muista aiheista keskustelualueillamme.

Onnea matkaan!

Versiohistoria

v1.0 Ensimmäinen versio linjoille (15.2.2008, Ankle

Kirjoittaja: Ilkka Ketola

Sisältö