AfterDawn logo

VideoReDo Plus - Mainosten poistaminen


Tallentavien digiboksien yleistyessä yhä useammin tulee tarve poistaa itse tallentamistaan ohjelmista mainokset, jotta ohjelmasta saa arkistointikelpoisen. VideoReDo Plus on ohjelma, jolla mainokset saa poistettua kehyksen tarkkuudella ilman, että koko video pitää käsitellä uudelleen. Ohjelma osaa käsitellä sekä MPEG-1 että MPEG-2-videoita kehyksen tarkkuudella, ja ohjelmalle on tuttuja myös tallentimien käyttämät erikoisemmat MPEG-muodot. Ohjelmassa on myös työkalu mainosten automaattiseen tunnistamiseen ja mm. vioittuneiden virtojen korjaamiseen sekä äänen ja kuvan tahdistamiseen.

Tässä oppaassa käydään läpi mainosten poistaminen käyttäen VideoReDo Plus -ohjelmaa. Mainosten poistamiseen perehdytään sekä käyttäen Ad-Detective-työkalua että manuaalisesti. Opas olettaa, että olet jo asentanut ohjelman koneellesi. Mikäli et ole tätä tehnyt, voit tutustua toiseen oppaaseemme (LINKKI). Samoin oletetaan, että videoiden siirtäminen koneelle ja tiedostojen avaaminen on jo hallinnassa. Apua videon avaamiseen ja muihin asioihin tulee niille omistetussa omassa oppaassaan.

Vaikka opas ja ohjelma viittaavat välillä teknisiin erikoistermeihin, ei niitä kannata säikähtää. Tämän oppaan avulla videon työstäminen onnistuu perustason tiedoilla, eikä teknisistä knopeista kannata välittää. VideoReDo Plus hoitaa automaattisesti kaikki vaikeat operaatiot.

Tarvittavat ohjelmat

VideoReDo Plus

Kirjoittaja: Ilkka Ketola

Sisältö