AfterDawn logo

DVD Decrypter


Nyt kun DVD Decrypter on päällä, valitse Mode-valikosta rippausmoodiksi File.

Nyt oikeassa reunassa olevaan ruutuun pitäisi ilmestyä listaus DVD:n sisällöstä. Varmista, että kaikki tiedostot ovat valittuna (huomaa, etteivät kaikki tiedostot välttämättä mahdu kerralla ruutuun, vaan voit joutua vierittämään listaa alaspäin). Helppo tapa valita kaikki tiedostot on napauttaa hiiren valintapainiketta yhden tiedoston päällä ja sen jälkeen painaa ctrl-a-näppäinyhdistelmää.

Varmista myös, että kohdehakemisto (vasemmassa reunassa keskivaiheilla näkyvä Destination) on kunnossa. Tarkista polku ja tilan riittävyys asemalla (molemmat näkyvät ruudussa).

HUOM! Varmista vielä tässä vaiheessa levyn koko DVD Decrypterin oikeasta alakulmasta! Jos koko on alle 4 700 000 KB:iä, tulee sinun käyttää tämän oppaan sijaan yksikerroslevyille tarkoitettua opasta. Kyseinen opas löytyy täältä.

Nyt voitkin käynnistää rippauksen painamalla ruudun alareunassa olevaa kuvaketta (jossa vihreä nuoli osoittaa DVD-levystä kovalevyyn). Riippuen koneesi ominaisuuksista ja ripattavasta levystä kestää operaatio noin 3-30 minuuttia. Levyllä olevat tahrat ja naarmut voivat myös hidastaa prosessia. DVD Decrypter pyrkii kuitenkin selviämään kaikista levyltä löytyvistä virheistä.

Jonkin ajan kuluttua ruutuun pitäisi ilmestyä viesti, joka ilmoittaa rippausprosessin olevan valmis. Tämän jälkeen voit sulkea DVD Decrypterin ja käynnistää CloneDVD 2:n.

Kirjoittaja: Ilkka Ketola

Sisältö