Sonos julkaisi kompaktin Ray-äänipalkin

Sonos julkaisi kompaktin Ray-äänipalkin
Sonos laajentaa äänituotteiden valikoimaa uudella Ray-äänipalkilla.

Ray on kompakti (71 x 559 x 95 mm, paino 1,95 kg) äänipalkki, joka tuo Sonosin mukaan Sonos-laadun helpommin saavutettavalle hintatasolle, jonka myötä se on erinomainen valinta esimerkiksi ensimmäiseksi kotiteatterituotteeksi.
"Kodeista on tullut suoratoiston myötä elokuvateattereita, fitness-studioita ja pelikeskuksia. Suoratoiston ajanjakso ei koske vain TV:tä, musiikkia ja elokuvia. Rayn pienen koon ja vaikuttavan äänen myötä upeat äänielämykset ovat aikaisempaa helpommin saatavilla", Sonosin toimitusjohtaja Patrick Spence kertoo.


Sonosin mukaan kompakti Ray täyttää huoneen äänellä koko huoneen. Rayn kustomoidut aaltoputket saavat äänen kimpoilemaan seinästä seinään, ja edistynyt prosessointi havaitsee tarkasti huoneen kaikki elementit. Ray tukee Trueplay-teknologiaa, joka hienosäätää äänen ja luo ihanteellisen kuuntelukokemuksen jokaiseen huoneeseen. Tähän tarvitaan tuettu iOS-laite.

Sonos Ray äänipalkki vaalessa värissä

Äänipalkin hallinta on helppoa television kaukosäätimellä, Sonos-sovelluksella tai Apple AirPlay 2:lla. Surround-äänen saa yhdistämällä äänipalkkiin Sonos One -kaiuttimet, ja Rayn voi yhdistää kodin muihin kaiuttimiin monihuonekuuntelua varten.

Sonos Ray on ostettavissa 7. kesäkuuta alkaen 299 euron hintaan.

Kirjoittaja: Janne Yli-Korhonen @ 13. toukokuuta, 2022 15:02
Seuraa kirjoittajaa Twitterissä
Toimittajan Janne Yli-Korhonen bio
Tägit
Sonos
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2022 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud