AfterDawn logo

Netflixiin paluun tekevät sarjat: The Witcher, Cobra Kai, Money Heist...

Matti Robinson Matti Robinson

Joulukuu tuo Netflixiin mukanaan valtaisan määrän uusia elokuvia ja uusien sarjojenkin kohdalla tulee pitkälti yli 20 nimikettä. Myös palaavien sarjojen kohdalla joulukuu on melkoisen täyteläinen ja mukana on useampia huippusuosittuja nimiäkin.

Muksuille uutta tarjoaa Kayko ja Kokosh kahden kauden verran, dinojen Jurassic World Camp Cretaceous jo neljännella kaudella, Centaurworld toisella kaudella, Go Dog Go myös toisella kaudella ja Fast & Furious Spy Racers jo kuudennella kaudella. Koko perheelle soveltuu myös Lost in Space, joka palaa kolmannella kaudella.

Aikuisille suunnatut animaatiot palaavat anime-sarjojen JoJo's Bizarre Adventure uudessa, viidennessä Stone Ocean-kaudessa sekä Aggretsukon neljännellä kaudella.


Kansainvälistä väriä palaajiin tuo ruotsalaisdraama Bonus Familyn neljäs kausi, eteläafrikkalaisen komedian How to Ruin Christmas uusi kausi keskittyy hautajaisiin sekä suositun espanjalaissarja Money Heistin ja sen spinoff-dokkarisarja Money Heist: From Tokyo to Berlinin uudet kaudet.

Reality-ohjelmista The Great British Baking Show'n jouluspesiaali The Great British Baking Show: Holidays sai neljännen kauden ja tulossa on myös Queer Eyen jo kuudes kausi.

Lisäksi odotettuja ovat varmasti Emily in Parisin toinen kausi sekä huippusuositun peliin perustuvan The Witcherin toinen kausi sekä 80-luvun Karate Kid -elokuvan spinoff-sarja Cobra Kai, josta saapuu jo neljäs kausi.

Tässä kaikki joulukuun palaajat julkaisujärjestyksessä:

Joulukuun 1.
JoJo's Bizarre Adventure: STONE OCEAN
Kayko and Kokosh
Lost in Space: Kausi 3

Joulukuun 3.
Jurassic World Camp Cretaceous: Kausi 4
Money Heist: Osa 5 Vol 2
The Great British Baking Show: Holidays: Kausi 4
Money Heist: From Tokyo to Berlin: Vol 2

Joulukuun 7.
Centaurworld: Kausi 2
Go Dog Go: Kausi 2

Joulukuun 9.
Bonus Family: Kausi 4

Joulukuun 10.
How to Ruin Christmas: The Funeral


Joulukuun 16.
Aggretsuko: Kausi 4

Joulukuun 17.
Fast & Furious Spy Racers: Kausi 6: Homecoming
The Witcher: Kausi 2

Joulukuun 22.
Emily in Paris: Kausi 2

Joulukuun 31.
Cobra Kai: Kausi 4
Queer Eye: Kausi 6

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT