Ne Netflixiin tulevat pelit? Kännykkäpelejä, toistaiseksi

Ne Netflixiin tulevat pelit? Kännykkäpelejä, toistaiseksi
Uutisoimme hiljattain, miten Netflix aikoo laajentaa tarjontaansa peleihin. Tuolloin suurena kysymysmerkkinä oli se, mille alustalle pelit oikein ovat tulossa ja miten niitä pelattaisiin. Nyt kysymyksiin on saatu vastauksia.

Netflix julkisti eilen uusimman vuosineljänneksensä tuloksen ja kertoi samassa yhteydessä myös tulevista suunnitelmistaan. Netflixin mukaan yhtiö aikoo laajentaa ensin kännykkäpeleihin, joista sillä onkin jo jonkin verran kokemusta omien TV-sarjojensa lisäsisällön kautta.
Lisäksi yhtiö vahvisti sen, mikä viime viikon huhuissa jo mainittiinkin: pelien mukaan tuleminen ei tule nostamaan Netflixin kuukausihintaa - ja pelit tulevat olemaan osa kaikkien tilaajien sisältöä, eli Netflixin pelisisältö sisältyy nykyisiin tilauksiin sellaisenaan.

Kirjoittaja: Petteri Pyyny @ 21. heinäkuuta, 2021 13:18
Seuraa kirjoittajaa Twitterissä
Toimittajan Petteri Pyyny bio
Tägit
Netflix
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2021 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud