YouTube näyttää Naisten Mestarien Liigan ilmaiseksi seuraavan 2 vuoden ajan

YouTube näyttää Naisten Mestarien Liigan ilmaiseksi seuraavan 2 vuoden ajan
YouTube ja UEFA ovat solmineet sopimuksen Naisten Mestarien Liigan jalkapallo-otteluiden näyttämisestä YouTuben kautta. Sopimuksen mukaan kaikki Naisten Mestarien Liigan pelit näkyvät ilmaiseksi YouTuben kautta kausien 2021-2023 aikana.

Ottelut näkyvät Euroopassa ja useissa muissa maissa ilmaiseksi: ainoastaan Lähi-Idän, Pohjois-Afrikan ja Kiinan oikeuksia ei sopimukseen saatu paketoitua mukaan. Poikkeuksen sopimukseen muodostavat myös karsintapelit, jotka eivät ole sopimuksessa mukana - varsinaisen liigan pelit, myös loppuottelu, ovat osana sopimusta.
Kahden vuoden sopimuksen jälkeen YouTubessa näytettävien pelien määrä laskee 19 otteluun per kausi (pelejä pelataan kaikkiaan 61 kappaletta per kausi), jolloin kaikki ottelut ovat katsottavissa DAZN-alustalla. DAZN omistaa lähetysoikeudet kokonaisuudessaan, mutta yhtiö solmi yhdessä YouTuben ja UEFAn kanssa erillisen sopimuksen, jolla ottelut tuodaan myös osaksi YouTuben tarjontaa.

Kirjoittaja: Petteri Pyyny @ 30. kesäkuuta, 2021 18:09
Seuraa kirjoittajaa Twitterissä
Toimittajan Petteri Pyyny bio
Tägit
YouTube jalkapallo Naisten Mestarien Liiga
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen
  • 1 kommentti
  • mjk

    Hiton hienoa, naisten ja junior-jalkapallo(under 17) ovat hyviä kun siellä sattuu ja tapahtuu. Miehissä on selvä trendi, pelätään virheitä niin se menee "nuhjaamiseksi" ja sitä ei kyllä viitsi katsella.

    Autopeli hullu ja pelannut jo -80 luvulta...eli vanha jäärä.

    30.6.2021 18:22 #1

© 2021 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud