Microsoftin Xbox-pilvipelipalvelua pystyy nyt käyttämään Applen laitteille sekä tietokoneille

Microsoftin Xbox-pilvipelipalvelua pystyy nyt käyttämään Applen laitteille sekä tietokoneille
Microsoftin Xbox Game Pass -pilvipelipalvelu (xCloud) saapui 28. kesäkuuta Applen puhelimille ja tableteille sekä Windows-tietokoneille kaikkien pelaajien käytettäväksi. Palvelun testivaihe aloitettiin huhtikuussa, mutta tällöin pelaamiseen tarvittiin kutsu. Ennen uusia laitteita palvelu on ollut saatavilla vain Android-laitteilla.

Pelaaminen toteutetaan Applen laitteilla ja Windows-koneilla selaimen kautta (Edge, Google Chrome tai Safari) ja se vaatii Xbox Game Pass Ultimate -jäsenyyden. Microsoft tarjoaa ensimmäiset 3 kuukautta yhdellä eurolla, minkä jälkeen kuukausihinta on 12,99 euroa.
Palvelu on saatavilla 22 maassa, joiden joukkoon myös Suomi kuuluu.

Pelaamista varten Microsoft julkaisi xbox.com/play -sivun, jonka kautta pelaamaan pääsee yli 100 peliä. Pelaajat tarvitsevat Bluetooth- tai USB-peliohjaimen, mutta yli 50 peliä tukee myös kosketusnäytöllä toimivia ohjaimia.

Applen iOS-laitteilla vaatimuksena on iOS 14.4 tai uudempi. Internet-yhteyden on hyvä olla vähintään 10 Mt/s iPhonella ja vähintään 20 Mt/s iPadilla. Wifi-verkon tulisi toimia 5 GHz:n taajuudella.

Sujuvan pelikokemuksen takaamiseksi striimaus toteutetaan Full HD 60 fps -laadulla.Kirjoittaja: Janne Yli-Korhonen @ 29. kesäkuuta, 2021 19:28
Seuraa kirjoittajaa Twitterissä
Toimittajan Janne Yli-Korhonen bio
Tägit
selain Apple iPhone Apple pilvipelaaminen Xbox Project xCloud
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2022 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud