Firefox-selain sai uuden ulkonäön

Firefox-selain sai uuden ulkonäön
Firefox 89 -päivitys tuo Mozillan selaimeen uuden ulkonäön tietokoneella sekä iOS:llä ja Androidilla.

Välilehdet ovat saaneet siistimmän ulkonäön, joka Mozillan mukaan vähentää häiriöitä selatessa ja mahdollistaa sulavan liikkumisen. Tämä näkyy esimerkiksi aktiivisen välilehden kohdalla, jonka erottaa nyt selkeämmin muista välilehdistä.




Työkalupalkien ja valikoiden kohdalla on tehty uusia järjestelyitä, jotta tärkeimmät asiat löytyvät nopeammin ja helpommin. Lisäksi kuvakkeet ovat saaneet uutta ilmettä ja ilmoituksia on pienennetty, joten ne häiritsevät käyttäjää vähemmän. Yhdessä muutokset tekevät Firefoxista modernimman selaimen näköisen.



Firefox 89 uudet isommat ja selkeämmät välilehdet
ilmoituksia on nyt pienennetty

Kirjoittaja: Janne Yli-Korhonen @ 1. kesäkuuta, 2021 17:43
Seuraa kirjoittajaa Twitterissä
Toimittajan Janne Yli-Korhonen bio
Tägit
selain Firefox
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2022 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud