Nintendon huvipuisto Super Nintendo World aukeaa vihdoinkin

Nintendon huvipuisto Super Nintendo World aukeaa vihdoinkin
Koronapandemian aiheuttamien viivästysten vuoksi projekti on venynyt jo vuodella eteenpäin, mutta vihdoinkin Nintendon oma huvipuisto näkee päivänvalon Japanissa.

Super Nintendo World avataan Japanin Osakassa, osana Universal Studios Osakaa, maaliskuun 18. päivä. Huvipuiston oli tarkoitus aueta jo vuonna 2020, mutta koronapandemia viivästytti puiston avaamista useaan kertaan. Tälläkin kertaa avajaiset vietetään tiukkojen turvatoimien saattelemina ja osa huvipuiston laitteista saatetaan rajata avajaisten yhteydessä pois käytöstä.
Huvipuiston suurin vetonaula on Mario Kart: Kuppa's Challenge -vuoristorata, joka on rakennettu Bowserin linnan sisään. Vuoristorata käyttää laajennettua todellisuutta (AR), jossa jokaisella vuoristorataan uskaltautuvalla on oma Marion hattua muistuttavat AR-lasit päässään.

Lisäksi puistossa on useita interaktiivisia toimintoja: vierailijoilla on mukanaan "Power-up -rannekkeet", joihin voi kerätä eri kohteista Nintendon peleistä tuttuja kultakolikoita. Kolikoilla voi vastaavasti ostaa lippuja ja erikoisuuksia puiston eri kohteisiin. Puiston avajaisista kerrottiin Universal Studios Japanin tiedotteessa (japaniksi).

Uutiskuva: Universal Studios Japan

Kirjoittaja: Petteri Pyyny @ 9. maaliskuuta, 2021 10:43
Seuraa kirjoittajaa Twitterissä
Toimittajan Petteri Pyyny bio
Tägit
Japani Nintendo huvipuisto Super Nintendo World
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2021 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud