Pienen ruotsalaisen studion viikinkipeli jyrää maailmalla: Nousi yhdeksi kautta aikain suosituimmaksi

Pienen ruotsalaisen studion viikinkipeli jyrää maailmalla: Nousi yhdeksi kautta aikain suosituimmaksi
Siinä missä nykypäivänä visuaalisesti upeat, laajat pelit ovat pääosin satoja miljoonia euroja maksaneita, valtavan tiimityön tuloksia, on pieni ruotsalainen pelistudio onnistunut tekemään mahdottomasta totta. Alkuvuoden pelitapaus on ehdottomasti Valheim.

Viiden hengen pelistudion Iron Gate Studion viikinkipeli on jyrännyt itsensä hetkessä Steamin kaikkien aikojen suosituimpien pelien joukkoon. Pelin on ostanut jo kolme miljoonaa pelaajaa ja sitä pelasi viikonloppuna yli puoli miljoonaa yhtäaikaista Steamin tilastojen mukaan.
Myös pelin arviot ovat häikäisevät: Steamissa sen arvosanana on tätä kirjoittaessa ylivoimaisen myönteinen, yli 98% pelaajista on suositellut peliä.

Pelin tilastot ovat vieläkin vakuuttavampia siksi, että peli on Steamissa ns. Early Access -julkaisuna, eli peli ei ole valmis, vaan edelleen kehitysvaiheessa. Peli on selviytymispeli, joka on viikinkiteemainen: siinä 1-10 pelaajaa yrittää selviytyä pelin luomassa maastossa ja rajatun kartan alueella.

Peli löytyy Steamista ja maksaa Early Access -vaiheessa 16,79 euroa.

Ohessa pelistä maistiaisia gameplay-videon muodossa:

Kirjoittaja: Petteri Pyyny @ 23. helmikuuta, 2021 14:55
Seuraa kirjoittajaa Twitterissä
Toimittajan Petteri Pyyny bio

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Tägit
Nopeat Valheim pc-pelit
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2021 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud