Näin sulavaa robottien liike jo on - Boston Dynamicsin tanssivideo

Näin sulavaa robottien liike jo on - Boston Dynamicsin tanssivideo
Maailman tunnetuin robottiyhtiö Boston Dynamics on tullut tunnetuksi ällistyttävistä robottivideoistaan, jossa yhtiön robotit osoittavat ketteryyttään ja notkeuttaan mitä moninaisimmilla tavoilla.

Yhtiö on käynyt vuosikymmenen aikana läpi monenlaiset mutkat. Etenkin sen omistajarakenne on vaihtunut moneen kertaan. Yhtiö kuului Googlen omistukseen vuodet 2013-2017. Sen jälkeen se siirtyi osaksi japanilaista megayhtiötä SoftBankia. Tänä vuonna korealainen Huyndai osti yhtiön itselleen.
Mutta tässäpä Boston Dynamicsin robottiperheen tanssiesitys vuodelle 2020:

Robottien ketteryyden kehitystä auttaa myös vertailu parin vuoden takaiseen Boston Dynamicsin Spot-robotin tanssiesitykseen:

Ja totta kai, uusin tanssiesitys on luonut myös huumoria nettiin, alla vuoden 2020 video yhdistettynä Flight of the Choncordsin Robots (Humans are dead)-kappeleeseen..Kirjoittaja: Petteri Pyyny @ 31. joulukuuta, 2020 10:35
Seuraa kirjoittajaa Twitterissä
Toimittajan Petteri Pyyny bio

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Tägit
Nopeat robotit Boston Dynamics
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2021 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud