Uutuussarja jyräsi kaikkien aikojen katsotuimmaksi Netflixissä

Uutuussarja jyräsi kaikkien aikojen katsotuimmaksi Netflixissä
Netflix kertoo toisinaan elokuvien ja sarjojen suosiosta palvelussaan. Nyt yhtiö on kertonut, että uutuussarja jyräsi itsensä kaikkien aikojen katsotuimmaksi minisarjaksi palvelussa.

Hiljattain Netflixiin ilmestynyt, yhtiön omaa tuotantoa oleva Netflix Originals -sarja, The Queen's Gambit eli Musta kuningatar, kertoo orvosta shakin ihmelapsesta.
Minisarjaa on katsottu 28 ensimmäisen päivän aikana yli 62 miljoonassa kodissa. Kirjaan perustuva sarja on onnistunut myös nostamaan alkuperäisen romaanin The New York Timesin myydyimpien kirjojen listalle, vaikka kirjan alkuperäisestä julkaisusta on kulunut jo 37 vuotta.

P.S. Seuraamme Suomen Netflixiin lisättäviä uusia sarjoja ja elokuvia Netflixin uutuudet -sivullamme.

Kirjoittaja: Petteri Pyyny @ 24. marraskuuta, 2020 12:40
Seuraa kirjoittajaa Twitterissä
Toimittajan Petteri Pyyny bio

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Tägit
Netflix Netflix Originals Nopeat
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2021 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud