Verkkokaupat rytisivät nurin: PS5-ostoryntäys aiheutti valtavat jumit Suomessakin

Verkkokaupat rytisivät nurin: PS5-ostoryntäys aiheutti valtavat jumit Suomessakin
Sony Playstation 5 saapui myyntiin - ja sen huomasi. Tänä aamuna ostoryntäys aiheutti ympäri maailmaa verkkokauppojen kaatumisia, myös Suomessa.

Mediat ja Twitter-käyttäjät ovat raportoineet Suomessa ainakin Prisman ja Citymarketin verkkokaupan jumeista. Lisäksi Gigantti siirsi ruuhkan takia käyttäjiä jonottamaan vuoroaan. Myös Hintaoppaan sivuilla varastosaldot hohtavat käytännössä kaikissa kaupoissa ei-oota.Power aloitti PS5 myynnin muita myöhemmin, vasta klo 11, mutta jo 11:08 tuotteen tilaus oli testimme mukaan mahdotonta.

Toki verkkokauppojen mitoitus onkin vaikeaa yksittäisen ostoruuhkan takia. Sisukkaasti selaimen F5-nappia hakanneet käyttäjät käytännössä vastasivat sitä, että miljoonia ihmisiä olisi osunut samalle sivulle samalla kellonlyömällä.Jos onneaan haluaa vielä koettaa, lista PS5 myyvistä kaupoista löytyy mm. täältä.

Kirjoittaja: Petteri Pyyny @ 19. marraskuuta, 2020 11:16

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Tägit
Suomi Sony Playstation 5 Nopeat
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud