Logitech julkisti 99 euron Z407 -pöytäkaiuttimet

Logitech julkisti 99 euron Z407 -pöytäkaiuttimet
Oheislaitteiden valmistaja Logitech julkisti uudet pöytäkaiuttimet, jotka täydentävät työ- tai peliympäristön äänentoiston. Logitech Z407 -kaiuttimet tulevat myyntiin lokakuun lopulla 99 euron suositushintaan.

Setti koostuu kahdesta kaiuttimesta sekä erillisestä bassokaiuttimesta. Kaiuttimet soivat hetkellisesti jopa 80 watin teholla. Ääntä voi toistaa tietokoneelta USB-liitännän ja 3.5 mm:n liitännän kautta. Lisäksi kaiuttimissa on Bluetooth 5.0 -yhteys, joten toistaminen onnistuu helposti esimerkiksi puhelimelta.
Z407 kaiuttimet pöydällä
Z407 kaiuttimien langaton säädin

Stereokaiuttimet voidaan asettaa pöydällä pysty- tai vaaka-asentoon, joten ne sopivat helposti vaikkapa tietokoneen näytön alapuolelle. Settiin kuuluu myös langaton säädin, joka helpottaa äänenvoimakkuuden säätämistä ja kappaleen vaihtamista jopa 20 metrin päästä.

Lisätietoa kaiuttimista saa täältä.Kirjoittaja: Janne Yli-Korhonen @ 16. lokakuuta, 2020 16:32
Seuraa kirjoittajaa Twitterissä
Toimittajan Janne Yli-Korhonen bio
Tägit
Logitech kaiuttimet
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2021 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud