Apple raivaa kilpailijat pois tieltä? Myymälöistä hävisi Logitechin ja Bosen kuulokkeet

Apple raivaa kilpailijat pois tieltä? Myymälöistä hävisi Logitechin ja Bosen kuulokkeet
Apple Store -myymälöiden valikoimiin on pitkään kuulunut kirjava joukko erilaisia kuulokkeita, mutta nyt jokin on muuttumassa, sillä kilpailijoiden kuulokkeet on haluttu poistaa niin myymälöistä kuin verkkokaupastakin.

Asiasta uutisoineen Bloombergin mukaan Apple Storen valikoimista ovat hävinneet Logitechin, Sonoksen ja Bosen kuulokkeet. Logitechin tarjoamat muut laitteet löytyvät edelleen myynnistä, mutta kuulokkeita ei enää ole.
Bose ja Logitech ovat vahvistaneet, ettei Apple enää myy heidän tuotteita. Syytä muutokselle ei kerrottu, mikä jättää tilaa herkulliselle spekuloinnille. Applen on huhuttu kehittävän oman tuotenimen alla myytävää on-ear-kuulokkeita ja niiden julkistus voi koittaa jo tässä kuussa.

Olisiko Apple halunnut raivata kilpailevat tuotteet pois tieltä ennen esittelyä? Se selvinnee 13. lokakuuta, jolloin Applen kerrotaan pitävän seuraavan julkistustilaisuuden.Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 6. lokakuuta, 2020 6:03
Seuraa kirjoittajaa Twitterissä
Toimittajan Manu Pitkänen bio
Tägit
Apple Bose Logitech Sonos
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2021 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud