Microsoft avaa Tampereelle Surface-laitteistokehitykseen keskittyvän toimipisteen

Microsoft avaa Tampereelle Surface-laitteistokehitykseen keskittyvän toimipisteen
Microsoft avaa Tampereelle Surface-laitteistokehitykseen keskittyvän toimipisteen, jonka kehitystiimi keskittyy suunnittelemaan kamera-, kuvantamis-, elektroniikka- ja langattoman verkon ratkaisuja. Tampereen tiimi kehittää erilaisia ratkaisuja yhteistyössä Microsoftin Redmondissa, Yhdysvalloissa sijaitsevan Devices-tiimin kanssa.

Tampereen tiimi koostuu alkuun 20 - 30 asiantuntijasta, ja rekrytoinnit ovat parhaillaan käynnissä. Tuotekehitysyksikön vastaavaksi johtajaksi on nimitetty Liisa Peltonen. Hän on toiminut aiemmin muun muassa Intelin Tampereen yksiköstä ja sen kamerakehityksestä vastaavana johtajana."Tampereelle perustettava tuotekehitysyksikkö on erinomainen vahvistus Microsoftin toimintoihin Suomessa. Suomalainen tuotekehitysosaaminen on maailman huippua, ja olen iloinen, että se näkyy jatkossa myös Surface-tuotteissamme", sanoo Microsoft Oy:n toimitusjohtaja Jussi Tolvanen.

Microsoft Surfacen johtava tuotekehitysinsinööri Pavan Davuluri puolestaan sanoo tiedotteessa olevansa innoissaan, että Microsoft voi hyödyntää suomalaista huippuosaamista ja kehuu Suomen aina olleen innovaatioiden keskus.

Lue myös:


Kirjoittaja: Janne Yli-Korhonen @ 17. syyskuuta, 2020 17:09
Tägit
Microsoft Surface Tampere Microsoft
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen
  • 1 kommentti
  • qwerty83

    Hieno uutinen kotimaiselle osaamiselle

    20.9.2020 18:59 #1

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud